mai multe despre noi


       Firma noastra si-a pornit activitatea din anul 1992, iar pe parcursul anilor am capatat experienta si am ne-am perfectionat lucrand in momentul de fata cu printre cele mai moderne aparaturi si oameni foarte bine pregatiti, seriosi si cu experienta in domeniu.

       In conformitate cu noile norme europene in prezent putem garanta calitatea serviciilor, avand certificarile ISO9001:2000 si ISO14001:2004 privind Sistemul de management al calitatii.

       In portofoliul clientilor nostri se numara firme de mare prestigiu pe piata romaneasca, din judetele Bacau, Iasi, Suceava, Botosani, Vrancea, Neamt, Vaslui, Galati, Braila.

       Oferirea celor mai complete servicii se realizeaza in judetul Bacau, dar avem posibilitatea efectuarii serviciilor oriunde in Romania, fiind dotati cu utilajele necesare efectuarii serviciilor de calitate si automobile complet echipate pentru deplasari.

       Personalul nostru autorizat poate efectua lucrari de mica anvergura la diferite cladiri precum si intretinerea si exploatarea instalatiilor electrice, termice si sanitare.

       Serviciile de dezinfectie, dezinsectie si deratizare se pot efectua atat in spatii
industriale cat si in spatii comerciale si de alimentatie publica.

       De asemenea inchiriem utilaje de constructii cu deservent.