s

Avantaje


       -> Personalul nostru este format din oameni bine pregatiti profesional, specializati si autorizati pe fiecare domeniu de catre organele abilitate.
       -> Produsele utilizate sunt de o calitate superioara si utilajele sunt de ultima generatie, avand o dotare profesionala pentru toate tipurile de suprafete.
       -> Produsele utilizate sunt ecologice si avizate de ministerul sanatatii.
       -> Avem o experienta in domeniu de peste 10 ani.


Sisteme de management al calitatii


Importanta
         Standardul ISO 9001:2000, international recunoscut este un standard generic. Obiectivul acestuia este de a stabili cerinte internationale pentru sistemul de management al calitatii in orice domeniu (producatorii, servicii, creatie). Managementul calitatii reprezinta ceea ce practica organizatiile pentru a asigura produse si servicii in conformitate cu cerintele clientilor sai. Un certificat ISO 9001:2000 dovedeste ca sistemul dumneavoastra de management al calitatii intruneste toate cerintele acestui standard international. Un sistem de management al calitatii certificat demonstreaza angajamentul nostru pentru calitate si satisfactia clientului. Increderea in capacitatea de a produce "calitate" a unei organizatii este premiza de baza pentru o cooperare fructuoasa.
          Calitatea, ceea ce inseamna calitatea proceselor si a rezultatelor, este si va fi intotdeauna un factor de competitie important, daca nu cel mai important. Cele opt principii ale managementului calitatii sunt un mijloc de a orienta compania noastra catre telurile propuse si de a imbunatati in mod continuu performantele.

Beneficii
Indeplinirea politicii si a obiectivelor intreprinderii
Castigarea increderii clientilor
Cresterea satisfactiei clientilor
Imbunatatirea continua a performantei generale
Adaptare activa si sistematica la modificarile conditiilor pietei
Satisfactia angajatilor
Imbunatatirea performantei
Transparenta si eficienta proceselor interne ale organizatiei
Evitarea erorilor in locul corectarii lor
Economisire de timp si bani